Com ha sigut la meva experiència amb Junior Report?

a Actualitat/Opinem

Els alumnes d’El Vern Report opinen sobre el seu primer any com a periodistes júnior dins de la seva Revista Escolar Digital (RED)

Aquest any a l’optativa de Revista he après moltes coses. Primer de tot he après a escriure articles amb un millor vocabulari i lèxic que fos més professional, i autocorregir-me els meus textos. He après com funciona una revista per dins: com publicar articles, com buscar uns bons titulars i com escriure un text que sigui atractiu pels lectors. Mai pensava que jo podia escriure tantes coses i que en aquest món hi havien tants temes per tractar i que segurament si no hagués escollit l’optativa, no sabria. He de dir que m’ha encantat la forma de treballar en grups perquè la Daniela i jo hem tingut millor relació gràcies a l’optativa. Tot això ha sigut gràcies a l’oportunitat que ens heu donat des de La Vanguardia. I també donar les gràcies a Paula, per dirigir-nos i aconsellar-nos en la revista. Moltes gràcies per ajudar-nos i donar-nos aquesta oportunitat perquè potser gràcies a aquesta revista algun dia em pugui interessar més el periodisme pel meu futur.

Daniel Rueda