Eugènia Hernández: “Vull estar a la moda”

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

Entrevistem a l’Eugènia Hernández Batlle i li preguntem pel seu etilisme i la seva manera de vestir

Et descriuries com una persona que es vesteix bé?

Depèn el dia, però m’agrada vestir bé.

Quina és la teva marca de roba preferida?

Tinc varies, la que més m’agrada és Hollister, però tinc més.

On sols anar a comprar?

A botigues com la Pull&Bear i el Bershka. 

Et sols comparar roba que costi molts cales?

No, només quan els meus pares em deixen.

Quan et sols gastar cada vegada que vas a comprar?

Entre uns 50 euros i 100 euros.

Sempre compres al mateix lloc ho vas canviant cada x temps?

Vaig canviant perquè vull estar a la moda.

Sols anar a comprar constantment?

No, només quan em deixen els meus pares.

Sols aprofitar les rebaixes o tes igual gastar una mica més?

Sí, considero que és un bon moment per comprar roba, ja que està rebaixada i és més barata.

Hola em dic Salvi Mateos Eslava tinc 14 anys i sóc de l'institut el Vern de Lliçà de Vall , m'agrada jugar a videojocs i anar de festa amb els amics. I el meu instagram es @salvi.mateos99 i el meu correu es salvi.mateos@institutelvern.cat .

Hola me llamo Salvi Mateos Eslava tengo 14 años y soy del instituto el Vern de Lliçà de Vall, me gusta jugar a videojuegos y ir de fiesta con los amigos. Y mi instagram es @salvi.mateos99 y mi correo se salvi.mateos@institutelvern.cat .

Hi, my name is Salvi Mateos Eslava, I'm 14 years old and I'm from Vern de Lliçà de Vall, I like playing video games and going out with friends. And my instagram is @salvi.mateos99 and my email is salvi.mateos@institutelvern.cat .