El Black Friday ens beneficia realment? O això és el que ens venen?

a Opinem

El 30 de novembre es va celebrar el Black Friday a tot al món. És un dia on la gent aprofita per fer compres abans de nadal i les botigues ho utilitzen  per baixar els preus de tots els seus productes. Però, això en què ens beneficia realment a nosaltres?

El Black Friday actua negativament contra el nostre ecosistema, és un dia on milions d’aparells electrònics acaben sent residus electrònics i això comporta que hi hagi cada any més contaminació. A part dels aparells electrònics, els papers i plàstics que s’utilitzen per embolicar cada producte, provoca encara més contaminació.

Per aquests motius hem d’estar alerta i saber que no tot el que ens diuen és cert.

Hola, jo soc la Nora, tinc 14 anys, i ara mateix estudio 3r de l'ESO a l’institut el Vern de Lliçà de Vall. El que més m’agrada fer és ballar, em passo gairebé totes les hores del dia ballant. He competit en diferents competicions, encara que la posició més alta que he quedat, ha sigut segona una vegada. El meu instagram: @nora.grilo

Hola, me llamo Nora, tengo 14 años, y ahora mismo estudio 3º de la ESO en el instituto el Vern, en Lliça de vall. Lo que más me gusta hacer es bailar, me paso casi todas las horas del dia bailando. Bailo en una escuela, donde he competido en diferentes competiciones, aunque la posición más alta en la que he quedado haya sido segunda. Mi instagram: @nora.grilo

Hi, my name is Nora, I am 14 years old, in this moment I’m studying 3º of eso, in the Vern, of Lliça de Vall. I love dancing, I spend almost every hour of the day dancing. I dance in one school, in which I have participated in different competitions, even once I was second position in the ranking. My instagram: @nora.grilo